Trendy zetels

Op zoek naar een zetel? De zetel is het middelpunt van je woonkamer. Daarom is het zo belangrijk om hem zorgvuldig te kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, zowel qua materialen als qua kleuren. Als je op zoek bent naar een bank die zowel onmisbaar als modern is, vind je hier alle nieuwste modellen. 

De zetel in fluweel 

Als je van luxe en vintage houdt, is dit het materiaal voor jou! Fluweel voelt heel zacht aan en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het heeft een dubbele tint, afhankelijk van de wrijfrichting van de stof en het licht. Het contrast is altijd esthetisch mooi, want fluweel heeft het voordeel dat het licht weerkaatst. Fluweel heeft een zeer gezellig en toch elegant effect. De kleuren van fluwelen banken zijn meestal donker, zoals bosgroen of donkerblauw, of warm, zoals geel of oranjerood, of licht, zoals poederroze of hemelsblauw. 

Salon Manoir

Salon Manoir

Salon Donna

Salon Donna

De zetel in leder 

Leer is een edele en duurzame bekleding. Een leren bank brengt een warme sfeer in je woonkamer. Leer heeft het voordeel dat het goed veroudert, waardoor het in de loop der jaren een mooie vintag look krijgt. Het is zeer slijtvast, waardoor het geen stof of dierenharen aantrekt en huisstofmijt er zich niet aan vastklampt. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, je kunt een speciaal onderhoudsmiddel voor leer gebruiken. 

Hoekzetel 7633

Hoekzetel 7633

Salon PRM1177

Salon PRM1177

De zetel in stof 

Stof is een comfortabele bekleding, zachter dan leer. Het kan gestructureerd of gedessineerd zijn. De gestructureerde bank heeft een aangename, gewatteerde zitting. Deze geraffineerde bank met zijn royale rondingen maakt een statement in je woonkamer. De trend is boucé-stof met schapenvachteffect. Deze stof is gemaakt van verschillende lussen. Het geeft een gevoel van zachtheid en warmte aan je woonkamer. Bouclébanken zijn vaak wit of beige. 

Salon Carlina

Salon Carlina

Hoekzetel Geny

Hoekzetel Geny

Slaapbank Toulon

Slaapbank Toulon

De slaapbank 

De slaapbank is perfect voor wie twee functies wil combineren: slapen en ontspannen. In één beweging verandert je zetel in een comfortabel bed. Bovendien is het ideaal als je weinig ruimte hebt. De slaapbank kan in je woonkamer, studio, kantoor of logeerkamer staan. Je kunt kiezen voor een roze kleur om je kamer wat origineler te maken. De slaapbank is zowel praktisch als elegant. 

 

De designzetel 

Deze trend gaat eerder in de richting van ronde vormen. De designbank heeft een verfijnde stijl met eenvoudige, gebogen lijnen. Het ontwerp blijft sober en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een moderne of hedendaagse woonkamer. Designer sofa's worden meestal geleverd in neutrale, lichte kleuren zoals wit, beige en crème. Deze kleuren hebben het voordeel dat ze bij veel interieurstijlen passen. Een designbank met rondingen is nog steeds sober. 

Hoekzetel Verde

Hoekzetel Verde

Salon Ozzy

Salon Ozzy

De XXL-zetel 

Een van andere trends is meubelen die een statement maken met hun grootte. De XXL zitbank is voor wie graag gasten uitnodigt of een groot gezin heeft. Zijn royale afmetingen zorgen voor een ruime ontspanningsruimte. De XXL sofa is gezellig, ideaal voor filmavonden of een siësta de zondagmiddag. 

Hoekzetel Maestro

Hoekzetel Maestro

Zetel Moldau

Zetel Moldau

De pastelkleurige zetel 

Pastelkleuren raken nooit uit de mode. De pastel sofa is elegant en geeft je huis een frisse look. 

Hoekzetel Minnie

Hoekzetel Minnie

Zetel Pepito

Zetel Pepito

De oranjerode zetel 

Deze moderne kleur voegt charme en chique uitstraling toe. Oranjerood is een gedurfde kleur die goed past bij een etnische of bohemian stijl om een ruimte op te fleuren. Het is een levendige tint voor wie van originaliteit houdt. Deze kleur stimuleert optimisme en creativiteit. Je kunt het gemakkelijk combineren met deze kleuren: wit, zwart, grijs en blauw. 

De poederroze zetel 

Deze kleur brengt elegantie. Hij doet ook denken aan de kindertijd en voegt een vleugje zachtheid toe aan je interieur. Deze woonkamer is perfect voor een warm, gezellig effect. 

Salon RS-11866-SP

Salon RS-11866-SP

De olijfgroene zetel 

De natuur staat aan de basis van deze trend. Groen is al een paar jaar de populairste kleur. En ook dit jaar is het weer de belangrijkste kleur. Het creëert elegante, rustgevende en aantrekkelijke omgevingen. Olijfgroen brengt een mediterrane sfeer en natuur in huis. Bovendien past het goed bij zowel Scandinavische als hedendaagse stijlen. 

Salon Bull

Salon Bull

Hoekzetel Rocca

Hoekzetel Rocca

Salon Buggy

Salon Buggy

De mosterdgele zetel 

Dit is een gewaagde kleur. Mosterdgeel is al een paar jaar een must-have. Het is een geweldige manier om klassieke meubels in een neutrale kleur te combineren. De trendy lila kleur past heel goed bij mosterdgeel. 

De blauwe zetel 

Blauw kan vrij worden gebruikt in je woonkamer. Het is er in verschillende tinten en elke blauwe bank voegt zijn eigen stijl toe aan je interieur. Een kobaltblauwe fluwelen sofa geeft een gevoel van welzijn. Een hemelsblauwe sofa geeft een vleugje zachtheid en frisheid. Blauw combineert perfect met zachte elementen zoals een vloerkleed, kussens of een plaid. 

Salon Blini

Salon Blini

Salon Damien

Salon Damien