Onderhoud van je stoelen, da’s kiezen voor een lange levensduur dankzij onze garantiepakketten 

Je stoelen gaan langer mee als je deze verzorgt met het juiste onderhoudsproduct. Zo kan je er langer van genieten. Kies voor onze garantiepakketten

PROTEXX is een aanvullend serviceprogramma waarmee jij je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over service en garantie.

Met de ALL IN HOUSE SERVICE kan je 5 jaar lang zorgeloos genieten van je stoel. Indien je binnen de periode van 5 jaar constructieproblemen met je stoel ervaart is de oplossing maar één telefoongesprek van je vandaan. Je belt met de All in House Service customer care team en zij helpen je een inschatting te maken van de situatie. Wanneer nodig schakelen zij onze servicemonteurs in zodat je snel weer zorgeloos kunt genieten! In de meegeleverde garantiepakketten van AIH zit ook een speciaal door hen ontwikkelde beschermer waarmee je heel gemakkelijk je zitmeubel voorziet van een optimale beschermingslaag. Mocht er toch een vlek ontstaan, kan je met de meegeleverde reiniger gemakkelijk en snel de meest voorkomende vlekken verwijderen. Indien je een specifieke vlek er toch niet uit krijgt staan de professionals van het customer care team ook volledig tot jouw beschikking! De beste aanvullende service voor gebruiksproblemen èn de beste bescherming tegen vlekken! Ontdek hier alle servicevoorwaarden voor het All in House garantiepakket.

Onze adviseurs helpen je graag 

Wens je meer specifieke informatie omtrent een bepaald onderhoudsproduct voor jouw stoel? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Altijd welkom in één van onze showrooms!