Doe hier inspiratie op en ontdek tal van tips voor je interieur

Onze jarenlang opgebouwde ervaring en onze specialisten hebben ervoor gezorgd dat we qua wonen en interieurbeleving over pakken inspiratie, tips en adviezen kunnen beschikken. Kennis die Crack graag met jou deelt. Hier op deze inspiratieschermen of via onze interieuradviseurs, die altijd voor je klaar staan. 

Deze interieurblogs barsten van de tips en weetjes
Lees snel!

7 essentiële meubelen voor een geslaagde binnenhuisinrichting

Ben je van plan om binnenkort in een kot, een flat, een studio of een appartement te gaan wonen? Dan is het voor jou het uitgelezen moment om van de komende soldenperiode te profiteren om jouw toekomstige "thuis" in te richten. Ontdek in dit artikel essentiële meubelen voor je huisinrichting.

Lees meer

Pastelkleuren in jouw interieur

Wil je kleur toevoegen aan jouw huis of appartement, maar ben je bang dat je uitgekeken raakt op een kleur die te opvallend is? Dan is pastel dé kleur voor jou! 

Lees meer

Inrichten van de kinderkamer

Binnenkort gaan de scholen terug open! Profiteer van deze laatste momenten om je kinderkamer te vernieuwen! Plezier voor heel het gezin.

Lees meer

Inspiratiefolder van de maand

Geldig van 24/05/2023 t.e.m. 30/06/2023

Folder bekijken

Nog meer nood aan wooninspiratie?

Doorblader onze catalogi!

Ja, ik wil inspiratie

Maak kennis met onze meubelmerken

Comodi Living

Comodi Living is een sterk merk voor mensen die op zoek zijn naar karaktervolle meubelen in diverse houtsoorten. Dankzij het brede assortiment en de vele jaren ervaring, weet Comodi Living steeds weer een frisse en eigentijdse collectie te creëren, die de weg vindt naar elk interieur. 

Lees meer

Comodi Sofa

De lange traditie van vakmanschap en de grote meubelpassie van Comodi Sofa mondt uit in kwaliteitsvolle en comfortabele zetels. Comodi Sofa, dat is op een budgetvriendelijke manier een stijlvol interieur realiseren. 

Lees meer

Neyt

Neyt is een Belgische meubelfabrikant dat een uitgebreid gamma aan producten heeft. Babykamers, tienerkamers, slaapkamers, bureaus, woonkamers... Neyt helpt je alvast op weg met een stijlvolle inrichting van je woning. Dankzij de moderne en technologisch geavanceerde productiemethode staat Neyt garant voor meubelen van de hoogste kwaliteit. 

Meer weten