Doe hier inspiratie op en ontdek tal van tips voor je interieur

Onze jarenlang opgebouwde ervaring en onze specialisten hebben ervoor gezorgd dat we qua wonen en interieurbeleving over pakken inspiratie, tips en adviezen kunnen beschikken. Kennis die Crack graag met jou deelt. Hier op deze inspiratieschermen of via onze interieuradviseurs, die altijd voor je klaar staan. 

Deze interieurblogs barsten van de tips en weetjes
Lees snel!

Natuurlijk wonen

Voor elke schoonmaakbeurt een ander product: universele producten, ontkalkers en waterverzachters, bleekmiddelen, deodorants,… Helaas zijn heel wat producten erg chemisch samengesteld en dus zowel slecht voor de natuur als gevaarlijk voor je kleine spruiten. Ontdek in dit artikel een aantal tips om je huis te kuisen met gebruik van natuurlijke middelen.

Lees meer

Muurdecoratie: ontelbare mogelijkheden

Leuke muurdecoratie geeft jouw interieur een eigen karakter en zorgt voor heel wat gezelligheid in huis. De aankleding van de muren kan in elke ruimte, gaande van de woonkamer en keuken tot de badkamer en slaapkamer. Laat je inspireren door onze tips! 

Lees meer

Een klein huis praktisch in te richten

Een klein huis betekent niet automatisch dat het onmogelijk is om deze mooi en praktisch in te richten. Met onderstaande tips zal de inrichting van kleine ruimtes kinderspel zijn!

Lees meer

Inspiratiefolder van de maand

Geldig van 25/04/2022 t.e.m. 31/05/2022

Folder bekijken

Nog meer nood aan wooninspiratie?

Doorblader onze catalogi!

Ja, ik wil inspiratie

Maak kennis met onze meubelmerken

Comodi Living

Comodi Living is een sterk merk voor mensen die op zoek zijn naar karaktervolle meubelen in diverse houtsoorten. Dankzij het brede assortiment en de vele jaren ervaring, weet Comodi Living steeds weer een frisse en eigentijdse collectie te creëren, die de weg vindt naar elk interieur. 

Lees meer

Comodi Sofa

De lange traditie van vakmanschap en de grote meubelpassie van Comodi Sofa mondt uit in kwaliteitsvolle en comfortabele zetels. Comodi Sofa, dat is op een budgetvriendelijke manier een stijlvol interieur realiseren. 

Lees meer

Neyt

Neyt is een Belgische meubelfabrikant dat een uitgebreid gamma aan producten heeft. Babykamers, tienerkamers, slaapkamers, bureaus, woonkamers... Neyt helpt je alvast op weg met een stijlvolle inrichting van je woning. Dankzij de moderne en technologisch geavanceerde productiemethode staat Neyt garant voor meubelen van de hoogste kwaliteit. 

Meer weten

Suivez-nous sur Instagram

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren. Naar de cookie-instellingen