Doe hier inspiratie op en ontdek tal van tips voor je interieur

Onze jarenlang opgebouwde ervaring en onze specialisten hebben ervoor gezorgd dat we qua wonen en interieurbeleving over pakken inspiratie, tips en adviezen kunnen beschikken. Kennis die Crack graag met jou deelt. Hier op deze inspiratieschermen of via onze interieuradviseurs, die altijd voor je klaar staan. 

Deze interieurblogs barsten van de tips en weetjes
Lees snel!

10 interieurstijlen

Wat is de interieurstijl die het best bij jour past? Hier presenteren we een aantal interieurtrends die jij ook in jouw huis kunt toepassen.  

Lees meer

Trendy zetels

Op zoek naar een zetel? De zetel is het middelpunt van je woonkamer. Daarom is het zo belangrijk om hem zorgvuldig te kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, zowel qua materialen als qua kleuren. Als je op zoek bent naar een bank die zowel onmisbaar als modern is, vind je hier alle nieuwste modellen. 

Lees meer

De verschilende soorten hoge bedden

Hoge bedden zijn een droom voor de kleintjes, maar ook voor ouders omdat ze ruimte besparen in de slaapkamer. Wat zijn de verschillende soorten hoge bedden? Wat zijn de voor- en nadelen? En vanaf welke leeftijd? Hier zijn alle antwoorden. 

Lees meer

Inspiratiefolder van de maand

Geldig van 22/05/24 t.e.m. 30/06/24

Folder bekijken

Nog meer nood aan wooninspiratie?

Doorblader onze catalogi!

Ja, ik wil inspiratie

Maak kennis met onze meubelmerken

Comodi Living

Comodi Living is een sterk merk voor mensen die op zoek zijn naar karaktervolle meubelen in diverse houtsoorten. Dankzij het brede assortiment en de vele jaren ervaring, weet Comodi Living steeds weer een frisse en eigentijdse collectie te creëren, die de weg vindt naar elk interieur. 

Lees meer

Comodi Sofa

De lange traditie van vakmanschap en de grote meubelpassie van Comodi Sofa mondt uit in kwaliteitsvolle en comfortabele zetels. Comodi Sofa, dat is op een budgetvriendelijke manier een stijlvol interieur realiseren. 

Lees meer

Neyt

Neyt is een Belgische meubelfabrikant dat een uitgebreid gamma aan producten heeft. Babykamers, tienerkamers, slaapkamers, bureaus, woonkamers... Neyt helpt je alvast op weg met een stijlvolle inrichting van je woning. Dankzij de moderne en technologisch geavanceerde productiemethode staat Neyt garant voor meubelen van de hoogste kwaliteit. 

Meer weten