Interieurblog vol inspiratie en woonadvies

Vind je ideale kleerkast

Als het gaat over het organiseren van je spullen is een kleerkast onmisbaar. Tegenwoordig vind je ze niet alleen meer in de slaapkamer maar duiken ze ook op in de badkamer, de wasruimte, de inkomhal… Maar wat zijn nu de criteria om de ideale kleerkast te vinden? Wij helpen je alvast op weg

Lees meer

Lenteschoonmaak

Het is lente! Laten we deze gelegenheid aangrijpen om ons huis op te ruimen en te sorteren!

Lees meer

Het perfecte TV meubel vinden

Nu de winter voor de deur staat, is er niets beter dan lekker onderuitgezakt in je zetel series of films kijken terwijl je geniet van een warm drankje. Om het beste uit die avonden te halen, verdient je televisie een TV meubel dat het praktische en het esthetische combineert. Ontdek hier dus ons advies over hoe je het perfecte TV meubel kiest die je momenten van ontspanning en gezelligheid voor het scherm garandeert.  

Lees meer

Hoe kies je je eetkamerstoelen?

Heb je nieuwe stoelen nodig? Welke bekleding moet je kiezen? Leer? Kunstleer? Stof? Kunststof? Design of tijdloos? Kies je voor een mix en match van kleuren, of hou je het eenvoudig door te kiezen voor één kleur voor alle stoelen? 

Lees meer

Trendy zetels

Op zoek naar een zetel? De zetel is het middelpunt van je woonkamer. Daarom is het zo belangrijk om hem zorgvuldig te kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, zowel qua materialen als qua kleuren. Als je op zoek bent naar een bank die zowel onmisbaar als modern is, vind je hier alle nieuwste modellen. 

Lees meer

De verschilende soorten hoge bedden

Hoge bedden zijn een droom voor de kleintjes, maar ook voor ouders omdat ze ruimte besparen in de slaapkamer. Wat zijn de verschillende soorten hoge bedden? Wat zijn de voor- en nadelen? En vanaf welke leeftijd? Hier zijn alle antwoorden. 

Lees meer

10 interieurstijlen

Wat is de interieurstijl die het best bij jour past? Hier presenteren we een aantal interieurtrends die jij ook in jouw huis kunt toepassen.  

Lees meer

Een bureau voor jouw kind

Het is bijna tijd om terug naar school te gaan. Gebruik die tijd om een bureau te voorzien voor jouw kind.

Lees meer

Inrichten van de kinderkamer

Zin om de kinderkamer te vernieuwen? We helpen je alvast met onze tips. Plezier voor heel het gezin.

Lees meer

Pastelkleuren in jouw interieur

Wil je kleur toevoegen aan jouw huis of appartement, maar ben je bang dat je uitgekeken raakt op een kleur die te opvallend is? Dan is pastel dé kleur voor jou! 

Lees meer

7 essentiële meubelen voor een geslaagde binnenhuisinrichting

Ben je van plan om binnenkort in een kot, een flat, een studio of een appartement te gaan wonen? Ontdek in dit artikel essentiële meubelen voor je huisinrichting.

Lees meer

5 stylingtips voor een minimalistisch interieur

De minimalistische interieurstijl legt de focus op functionaliteit. Deze look stamt ongeveer uit de jaren ’60 van de vorige eeuw. Weg met rommel en plaats voor functionele, praktische, stijlvolle meubelen. Ontdek hieronder onze tips om zelf een minimalistisch interieur te creëren.

Lees meer