Interieurblog vol inspiratie en woonadvies

Kleuren kiezen voor de kinderkamer

Wanneer je een zoon hebt, was blauw de regel terwijl voor een dochter de kamer vaak in het roze kleurde. Deze tijden zijn gelukkig voorbij! Bij het inrichten van een kinderkamer laten heel wat ouders hun creativiteit de vrije loop.  

Lees meer

Welke eettafel kies je best?

Op zoek naar een nieuwe eetkamertafel? Dan zal zich snel de vraag opdringen welke vorm en afmetingen je tafel moet hebben. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden op vlak van vorm en afmetingen. Lees onderstaande tips om je tafelkeuze te vereenvoudigen. 

Lees meer

Breng de natuur binnen in huis

Eén van de interieurtrends is gebaseerd op botanische tuinen. Door de natuur binnen in huis te brengen, creëer je een frisse en dynamische omgeving. Ons artikel zal je inspireren om ook de natuur in jouw interieur te verwerken!

Lees meer

Tips voor het kiezen van de juiste verf

Je woning voorzien van een likje verf is de meest goedkope manier om je interieur volledig te vernieuwen. Maar welke soorten verf kan je gebruiken en wat is hun effect op de sfeer in jouw interieur? Een antwoord op deze vragen vind je in dit artikel terug. 

Lees meer

Tips voor het inrichten van je woonkamer

Ben je van plan om uw woonkamer in te richten (of te herinrichten) en heb je nood aan wat advies? Bij ons ben je aan het juiste adres! In dit artikel

Lees meer

Spiegels in huis: mooi & functioneel

Het gebruik van spiegels is dus de ideale manier om een kleine ruimte groter te doen lijken. Spiegels kan je dus enerzijds zien als een gebruiksvoorwerp. Maar een spiegel is zo veel meer ! Je kan het eenvoudig gebruiken om make-up aan te brengen, maar ze worden veelal ook gebruikt om het interieur te verfraaien.

Lees meer

Een klein huis praktisch in te richten

Een klein huis betekent niet automatisch dat het onmogelijk is om deze mooi en praktisch in te richten. Met onderstaande tips zal de inrichting van kleine ruimtes kinderspel zijn!

Lees meer

Muurdecoratie: ontelbare mogelijkheden

Leuke muurdecoratie geeft jouw interieur een eigen karakter en zorgt voor heel wat gezelligheid in huis. De aankleding van de muren kan in elke ruimte, gaande van de woonkamer en keuken tot de badkamer en slaapkamer. Laat je inspireren door onze tips! 

Lees meer

Geheimen van een scandinavisch interieur

De laatste jaren zien we in heel wat interieurs een leuke scandinavische stijl opduiken, hoewel deze stijl reeds zijn oorsprong kent in de jaren 30. De zachtheid en het cocooning-gevoel van een scandinavisch interieur creëren een gezellige sfeer. Ontdek hieronder haar kenmerken. 

Lees meer

Natuurlijk wonen

Voor elke schoonmaakbeurt een ander product: universele producten, ontkalkers en waterverzachters, bleekmiddelen, deodorants,… Helaas zijn heel wat producten erg chemisch samengesteld en dus zowel slecht voor de natuur als gevaarlijk voor je kleine spruiten. Ontdek in dit artikel een aantal tips om je huis te kuisen met gebruik van natuurlijke middelen.

Lees meer

Enkele tips voor een rustieke woning

Een woonkamer die geïnspireerd is door een cottagestijl straalt warmte en rust uit. Rustieke livings zal je vooral vinden in huizen op het platteland, hoewel deze stijl ook erg in de smaak valt bij mensen uit een stad. 

Lees meer

Jouw interieur optisch vergroten

Oogt jouw woonruimte veel te klein? Dan hebben wij enkele tips voor jou zodat je de woonruimte optisch kan vergroten met enkele eenvoudige trucs.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren. Naar de cookie-instellingen