Alles om echt thuis te werken

Een bureau voor jouw kind

Het is bijna tijd om terug naar school te gaan. Gebruik die tijd om een bureau te voorzien voor jouw kind.

Lees meer

Hoe richt ik mijn bureau in?

Benieuwd hoe je het best een bureau inricht? Dan zijn wij er om je op weg te helpen met een aantal belangrijke tips!

Lees meer

Bureaustoel kiezen? Een eitje met onze tips!

Ben je op zoek naar een nieuwe, comfortabele bureaustoel? Dan is het belangrijk om te weten waar jouw geschikte bureaustoel moet aan voldoen zodat je de juiste aankoop doet. Wij geven je wat tips & tricks!

Lees meer

Thuiswerken is een heel breed begrip

Thuiswerken is het nieuwe werken geworden. En dat kunnen we heel breed zien. Je kan thuis werken aan je administratie en papierwerk, maar studeren bijvoorbeeld, is ook een vorm van werken waarvoor je wat aangepaste inrichting nodig hebt. Deeltijds je beroepswerk van huis uit doen, is een andere manier die de laatste tijd goed ingeburgerd is geraakt. Tot slot zijn er beroepen die 100% van huis uit gebeuren. Voor heel dit scala aan situaties en noden heeft Crack geschikte oplossingen, gaande van complete bureauprogramma’s tot losse meubelstukken voor jong en oud. En net zoals het van belang is dat je een goed evenwicht vindt tussen werken en ontspanning is het goed om dat ook, op het gebied van meubelen, te vinden tussen wonen en werken.

Zorg dat je thuis goed zit

Als we thuis een plek inrichten om te werken is het erg belangrijk dat we ook ergonomisch ‘goed zitten’. Een slechte houding is bijvoorbeeld geen goed idee. De keuze van een ergonomisch bureau is daarom geen overbodige luxe. Je bureaustoel kan best verstelbaar zijn en de ideale stand van een beeldscherm kan zeker veel ongemakken of klachten vermijden. Wisselen van werkhouding, door bijvoorbeeld deeltijds te gaan zitten en te gaan staan, heeft uiteraard invloed op de keuze van je bureaumeubelen. Ook het juiste licht en de juiste lichtinval hebben hun invloed op je werksituatie. De conclusie is dat je dus best je werkplek aanpast aan je lichaam, zodat je comfortabel en pijnvrij kan werken.

Onze adviseurs werken mee aan je ideale thuiswerkstek

Het is zeer belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt bij de inrichting van je werkplek.

Onze adviseurs staan daarom voor je klaar met hun jarenlange ervaring en kennis. Gebruik hun inspiratie, advies en tips om je ideale bureau-opstelling samen te stellen. Dat kan een volledig bureauprogramma zijn, maar ook een bureautafel-kast combinatie of een degelijke bureaustoel.