Afhaling & levering

Afhalen bestelling...

Afhalen bestelling...

... gedaan in de webshop

Ons afhaaldepot bevindt zicht in DOTTENIJS (7711), Boulevard d’Herseaux 79. 

Wanneer je je bestelling wenst op te halen, gelieve ons op te bellen op 0032 56 48 10 31 om een datum af te spreken. 

Vergeet niet bescherming te voorzien om je meubelen te vervoeren (elastieken, dekens, etc.)

Openingsuren depot Webshop:

Maandag tot vrijdag:

07:00 - 09:00 

09:15 - 12:00

13:00 - 16:15

Zaterdag:

08:00 - 09:00 

09:15 - 12:00 

13:00 - 16:15

Zondag en feestdagen: Gesloten

 

... gedaan in onze winkel in Ieper

In overeenkomst met de verkoper kunnen bestellingen afgehaald worden volgens bepaalde voorwaarden.

Afhalingen op zaterdagnamiddag en zondag zijn niet mogelijk. 

... gedaan in onze winkel in Dottenijs

... gedaan in onze winkel in Bertrix

In overeenkomst met de verkoper kunnen bestellingen afgehaald worden volgens bepaalde voorwaarden.

Verzending of levering bestelling...

Verzending of levering bestelling...

... gedaan in de webshop

De verzendmethode en -kosten zijn afhankelijk van de artikelen die in je winkelmandje steken. Onze webshop bekijkt de volledige bestelling en biedt hiervoor de beschikbare verzendmethodes aan.

Kleine pakketten

GLS levert kleine pakketten (< 30 kg) in België, Frankrijk en Luxemburg.

Grotere pakketten

Grotere pakketten worden geleverd met XXL Cargo (België), AGEDISS of eigen transport (Frankrijk en Luxemburg). De leveringen worden uitgevoerd van maandag tot vrijdag

 

Onze transporteurs:

GLS

GLS levert je bestelling thuis aan de deur of aan de hoofdingang van het appartementsgebouw (maximaal 30 kg per pakket). De levertermijn bedraagt normaal 1 à 3 werkdagen vanaf de verzending van je bestelling.

Ben je niet thuis op het moment van de bezorging? Dan wordt je pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. GLS laat een bericht in de brievenbus na waarop je de naam en het adres van het desbetreffende afhaalpunt terugvindt.

Bij ontvangst van het pakket moet je een handtekening plaatsen. De goederen worden niet uitgepakt noch gemonteerd. Het is belangrijk om eventuele opmerkingen of schade te noteren op de vrachtbrief.

XXL Cargo

XXL Cargo levert je bestelling thuis aan de deur of aan de hoofdingang van het appartementsgebouw. De levertermijn bedraagt 2 tot 5 werkdagen vanaf afhaling van de transporteur of langer indien gewenst door de klant. Hiervoor contacteert XXL Cargo telkens de klant.

Bij ontvangst van het pakket moet je een handtekening plaatsen. De goederen worden niet uitgepakt noch gemonteerd. Het is belangrijk om eventuele schade of opmerkingen te noteren op de vrachtbrief.

AGEDISS

AGEDISS levert je bestelling thuis aan de deur of aan de hoofdingang van het appartementsgebouw. De levertermijn bedraagt plusminus 15 werkdagen (na ontvangst van de colli's door AGEDISS) of langer indien gewenst door de klant. Hiervoor contacteert AGEDISS telkens de klant.

AGEDISS komt meerdere keren per weer langs bij Crack om de bestellingen af te halen en in hun depot te plaatsen vooraleer deze uiteindelijk bij de klant geleverd worden.

Bij ontvangst van het pakket moet je een handtekening plaatsen. De goederen worden niet uitgepakt noch gemonteerd. Het is belangrijk om eventuele schade of opmerkingen te noteren op de vrachtbrief.

... gedaan in onze winkel (Ieper, Dottenijs, Bertrix)

Ontdek al onze leveringsvoorwaarden door hier te klikken.

De levertermijnen proberen we zo kort mogelijk te houden en kan variëren tussen 2 en 19 weken, afhankelijk van de stock en/of de productie bij onze fabrikanten. Indien het een bestelling op krediet is, zal de levertermijn pas ingaan zodra het kredietdossier is geaccepteerd door BuyWay. Zodra de bestelling bij ons is, geven we je een seintje om een precieze dag voor levering vast te leggen. Heb je nog vragen ? Aarzel niet om ons te contacteren !

Onze planning voor levering wordt bepaald door regio en dag (van maandag tot en met vrijdag en dit van 7u tot 19u). Het is belangrijk om weten dat wij niet vooraf precies kunnen zeggen wanneer de chauffeurs langskomen met jouw bestelling. Indien je dit wenst, kan je tijdens het vastleggen van de leverdatum vragen om de chauffeur je wel een uur voor aankomst opbellen.