Crack presenteert … het nieuwe Meubelen & Keukens Crack

Je leest het goed: de vertrouwde naam Crack wijzigt niet en toch krijgt de naam een nieuwe inhoud. Dit zijn alvast enkele van de voordelen voor jou:

Nog beter woonadvies

In je knusse huiselijke interieur voel je je veilig, geniet je onbezorgd en kom je tot rust. Ook voor Crack zijn gezellige interieurs helemaal het van het. Wij hebben er dan ook ons vak van gemaakt: wij zijn thuis in jouw thuis. Wat je ook wil doen: relaxen, slapen, werken, luieren, koken, lezen, opruimen, studeren, …wij helpen je om jezelf te zijn.

Naast meubelen, keukens en decoratie hebben we onze rekken aangevuld met pakken inspiratie en advies. Onze adviseurs leggen veel meer de nadruk op woonadvies en ze delen graag hun jarenlange ervaring en kennis met jou, om je in je woning echt thuis te voelen.

Eén grote Crack-familie met het grootste assortiment

Meubelen & Keukens Crack in Ieper krijgt 3 flinke broers en maakt nu deel uit van de grote Crack-familie, met drie winkelpunten (in Ieper, Dottignies en Bertrix) en een webshop, waardoor we je door die schaalvergroting nog beter kunnen bedienen. Je kiest zelf wat en waar je koopt en wij staan je bij!

 

Alles onder één dak

Jezelf zijn betekent dat je uniek bent. Dus helpt Crack je woning in te richten tot dat ene unieke plekje. Waar je kan laten zien wie je echt bent. Bij Crack vind je het interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Graag een interieur voor het leven? Keuze genoeg. Maar kies toch vooral een interieur om in te leven. En wil je echt iets unieks dat je nergens anders vindt? Dat kan: een deel van onze meubelen is eigen productie.

Meubelen, keukens, slaapkamers, kinderkamers, home-office, decoratie, … je vindt werkelijk alles bij Meubelen & Keukens Crack. En om je door al dit moois te loodsen, staan onze wooncoaches met raad en daad voor je klaar.

Al 40 jaar en meer dan 50.000 klanten een krak in ons vak

Achter onze ervaring zit een solide, betrouwbare groep, de nummer 2 in België, met 3 winkelpunten én een webshop. Toch noemen we onszelf liever een hecht team dan een grote groep. Een warme familie waar iedereen graag werkt. Geen zure gezichten, maar een glimlach. Geen gladde verkopers, maar enthousiaste medewerkers die meezoeken met jou tot ze die smile ook op jouw gezicht zien. Voel je dus gerust als klant ook een deel van de Crack-familie!

 

Echt helemaal NIEUW is … onze webshop

Leef je uit in onze kersverse webshop: in één klik sta je midden in ons aanbod meubelen en keukens. Dag en nacht, 24/7. Op zoek naar inspiratie? Je favoriete meubelen rustig bekijken voor je de winkel bezoekt? Of liever meteen in de webshop bestellen? Jij beslist! Online advies van onze medewerkers inbegrepen.

 

De beste dienst na verkoop

Wat betreft onze dienst na verkoop (o.a. garantie) en klantenservice verandert onze goede naam ook niet ;-). En die begint al bij een gratis drankje na je winkelaankoop (afhankelijk van de covidmaatregelen).

Ik laat me inspireren...

Nood aan inspiratie?

Doorblader onze vele catalogi

Ja, inspireer me!
inspiration
inspiration

Tips & tricks voor je interieur?

Ontdek ze snel