Outletmeubelen aan lage prijzen

Een klein huis praktisch in te richten

Een klein huis betekent niet automatisch dat het onmogelijk is om deze mooi en praktisch in te richten. Met onderstaande tips zal de inrichting van kleine ruimtes kinderspel zijn!

Lees meer

Tips voor het kiezen van je zetel

Een zetel uitkiezen voor je nieuwe salon is niet altijd even gemakkelijk als het lijkt. De zetel moet je interieur extra karakter geven terwijl deze tegelijkertijd ook een optimaal comfort moet bieden. We helpen je met plezier om de juiste keuze te maken!  

Lees meer

Interieurblunders die je moet vermijden

Heb je de smaak te pakken om jouw interieur in een nieuw jasje te steken? Doorloop dan zeker deze veelvoorkomende fouten zodat je ze zeker vermijdt!

Lees meer

Jouw interieur optisch vergroten

Oogt jouw woonruimte veel te klein? Dan hebben wij enkele tips voor jou zodat je deze ruimte optisch kan vergroten met enkele eenvoudige trucs.

Lees meer

Wat is het voordeel van een Outlet voor mij?

Een Outlet staat voor kort en krachtig en rechttoe rechtaan winkelen. De meubelen en artikelen die getoond worden zijn meestal einde reeks, worden los verkocht, zijn toonzaalmodellen of zijn enkel in de getoonde kleur te verkrijgen. Daardoor zijn ze onmiddellijk mee te nemen en zeer aantrekkelijk geprijsd. 

Kwaliteitsvolle meubelen aan waanzinnig lage prijzen kopen?

Dan is de Outlet-formule iets voor jou! Kom zeker langs in onze Outlethoek in Ieper, Dottenijs of Bertix! Van hedendaagse zetels tot volledige woonkamersets: in onze Outlet koop je eindereeksen aan straffe prijzen!  

We hebben steeds allerlei toonzaalmodellen, eindereeksen en meubelen met een grote voorraad die de deur uit moeten. Voor jou de uitgelezen kans om je slag te slaan!