Carpe diem … in een interieur van Crack

Tips en tricks voor een geslaagd interieur

6 tips voor het praktisch inrichten van een klein huis

Als je een klein huis hebt, betekent dat niet automatisch dat het onmogelijk is om het mooi en praktisch in te richten. Met onderstaande tips wordt de inrichting van jouw kleine ruimtes kinderspel!

Lees meer

Spiegels in huis: mooi & functioneel

Het gebruik van spiegels is dé manier om een kleine ruimte groter te doen lijken. Spiegels kan je dus enerzijds zien als een gebruiksvoorwerp. Maar een spiegel is zo veel meer!

Lees meer

Jouw interieur optisch vergroten

Oogt jouw woonruimte veel te klein? Dan hebben wij enkele tips voor jou zodat je deze ruimte optisch kan vergroten met enkele eenvoudige trucs.

Lees meer

Onze definitie van aangenaam wonen is dat warme nestgevoel

Een belangrijk deel van ons leven is ons omringen met mensen, ruimtes en voorwerp-en waar we veel belang aan hechten. Het zijn aspecten die ons de nodige rust schenken en ons een aangenaam gevoel van gezelligheid, geborgenheid en gemoedsrust bieden. Onze woning is daarin misschien wel het allerbelangrijkste element. Ze is de veilige cocon waarin het goed is om ‘thuis te komen’ en zich echt thuis te voelen.

 

Zoveel stijlen, zoveel wensen, zoveel meubelen en keukens

Mensen en woningen zijn er in alle kleuren van de regenboog. Uitbundig of in zichzelf gekeerd, single of deel uitmakend van een groot gezin, wereldlijk of huiselijk ingesteld, … Individuele woning of flat, landelijke of industriële stijl, cosy of strak, … Het komt erop neer de woning, meer bepaald de stijl en inrichting, af te stemmen op de persoonlijkheid van haar bewoner(s). En omgekeerd is het zaak om de individualiteit van de bewoner(s) te laten matchen met die van de inrichting. Meubelen en keukens Crack heeft voor al die mensen, woningen en stijlen een passende oplossing.

 

Onze wooncoaches zijn getraind en … gratis beschikbaar

Ons geolied team van interieuradviseurs staat je graag bij, online of in de Crackwinkel. Ze vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie en hebben pakken ervaring. Ze kennen alle specificaties van alle meubelen. Onze keukenspecialisten helpen je dan weer om je droomkeuken te realiseren. Doe gerust een beroep op hen… en: welkom bij de grote Crack-familie!