Een keuken op maat? Maak snel een afspraak met onze experts!

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan moet je zeker Meubelen en Keukens Crack eens overwegen! Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een gesprek met onze keukenspecialisten. Onze beste keukenadviseurs staan te popelen om aan jouw droomkeuken te beginnen. Zij zijn bereikbaar per telefoon of aan de hand van een videogesprek. Vul de onderstaande gegevens in zodat wij je kunnen terugbellen.
Kan je niet wachten en wens je vandaag of morgen al langs te komen? Contacteer dan telefonisch je favoriete Crack showroom: 057 22 07 79 (Ieper) - 056 48 10 36 (Dottenijs) - 061 580 828 (Bertrix).

Wanneer je voor een videogesprek kiest, zal je een mail ontvangen met een link naar het videogesprek. Werk je met een computer? Het videogesprek zal automatisch opstarten via je webbrowser. Gebruik je een smartphone of tablet? Dan volstaat het om de gratis applicatie Teams van Microsoft® te installeren. De voordelen van een videogesprek zijn talrijk: onze interieuradviseurs kunnen bijvoorbeeld hun scherm met je delen om foto's, technische fiches, catalogi of montageplannen te tonen en te bespreken.


Keukens Crack Ieper

Vandaag open tot 18:30

Openingsuren

Keukens Crack Dottignies

Vandaag geopend tot 18:30

Openingsuren

Keukens Crack Bertrix

Vandaag geopend tot 18:30

Openingsuren

Waarom kiezen voor jouw keuken bij Crack?

  • 25 jaar ervaring in keukens
  • Eigen, professioneel plaatsingsteam
  • Grote elektromerken
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd voorgemonteerde meubelen