Elke nacht vakantie voor lichaam en geest

Tips en tricks voor een geslaagd interieur

Kleuren kiezen voor de kinderkamer

Blauw voor jongens en roze voor meisjes? Die tijd is helemaal voorbij! Bij het inrichten van een kinderkamer laten heel wat ouders hun creativiteit de vrije loop.  

Lees meer

6 tips voor het praktisch inrichten van een klein huis

Als je een klein huis hebt, betekent dat niet automatisch dat het onmogelijk is om het mooi en praktisch in te richten. Met onderstaande tips wordt de inrichting van jouw kleine ruimtes kinderspel!

Lees meer

Tips voor het kiezen van de juiste verf

Je woning voorzien van een likje verf is de meest goedkope manier om je interieur volledig te vernieuwen. Maar welke soorten verf kan je gebruiken en wat is hun effect op de sfeer in jouw interieur? Een antwoord op deze vragen vind je in dit artikel terug. 

Lees meer

Spiegels in huis: mooi & functioneel

Het gebruik van spiegels is dé manier om een kleine ruimte groter te doen lijken. Spiegels kan je dus enerzijds zien als een gebruiksvoorwerp. Maar een spiegel is zo veel meer!

Lees meer

De slaapkamer van je dromen

Centraal in onze slaapkamers staat het bed en dat gebruiken we voornamelijk om te slapen. Een bed wordt echter ook aangewend om te stoeien, te ontbijten, te relaxen, te lezen en ja soms ook om te werken. En dat moet allemaal kunnen natuurlijk. Even stil blijven staan bij een aantal andere aspecten is echter ook interessant. De kwaliteit van onze slaap bijvoorbeeld. Slaapcomfort wordt immers mee gecreëerd door de matras, het hoofdkussen en het linnen. Of de invalshoek van de functionaliteit en inrichting van de (inloop)kasten. Ons humeur kan dan weer beïnvloed worden door de stijl, materialen en kleuren van de inrichting, beddengoed en decoratie. Het zijn allemaal zaken waar we bij Crack veel aandacht aan besteden.


Hoe kleuren mee onze nachtrust kunnen bepalen

Wist je dat de kleuren van je slaapkamer je nachtrust kunnen bepalen? Groen kan bijvoorbeeld rust brengen bij kinderen en actieve gezinsleden. Maak je graag plannen of schetsen in je bed? Gebruik dan blauw, want dat kan de creativiteit stimuleren. De dag pluk je pas goed met geeltinten. Ze zorgen voor positiviteit, zoals een stralende ochtendzon. Terracota kleuren laten je dan weer voor een verbondenheid met de natuur voelen. Rood is passie en warmte, daar hoeft niet veel uitleg bij. En vreemd genoeg: wit is dan wel gewaagd, maar zéér zen.


Doe een beroep op onze uitgeslapen adviseurs

Crack presenteert volledige slaapkamers, maar ook afzonderlijke slaapkamermeubelen, matrassen, bedlinnen en decoratie. Essentieel voor een slaapkamer is de harmonie. Of het nu over een baby-, kinder- of volwassenen slaapkamer gaat, onze interieuradviseurs houden hun wakkere inspiratie, advies en ervaring voor je paraat. Ze helpen je bij elke vraag. Een Amerikaanse boxspring? Een opgroeiende puber die nood heeft aan een bureau in de slaapkamer? Een extra logeerbed? Of een roze wolk van een babykamer? Slaap op je beide oren!