Decoratie bepaalt de uitstraling van je interieur en je humeur

Tips en tricks voor een geslaagd interieur

Kleuren kiezen voor de kinderkamer

Blauw voor jongens en roze voor meisjes? Die tijd is helemaal voorbij! Bij het inrichten van een kinderkamer laten heel wat ouders hun creativiteit de vrije loop.  

Lees meer

Tips voor het kiezen van de juiste verf

Je woning voorzien van een likje verf is de meest goedkope manier om je interieur volledig te vernieuwen. Maar welke soorten verf kan je gebruiken en wat is hun effect op de sfeer in jouw interieur? Een antwoord op deze vragen vind je in dit artikel terug. 

Lees meer

Spiegels in huis: mooi & functioneel

Het gebruik van spiegels is dé manier om een kleine ruimte groter te doen lijken. Spiegels kan je dus enerzijds zien als een gebruiksvoorwerp. Maar een spiegel is zo veel meer!

Lees meer

Muurdecoratie: ontelbare mogelijkheden

Leuke muurdecoratie geeft jouw interieur een eigen karakter en zorgt voor heel wat gezelligheid in huis. De aankleding van de muren kan in elke ruimte, gaande van de woonkamer en keuken tot de badkamer en slaapkamer. Laat je inspireren door onze tips! 

Lees meer

Het zijn de details die het verschil maken 

Decoratiestukken werken je interieur pas helemaal af. Ze vormen de kers op de taart van je inrichting. Het voordeel is dat je ze regelmatig kunt wisselen of dat je bijvoorbeeld kunt inspelen op de seizoenen of feestdagen… Decoratiestukken zijn ook bij uitstek elementen waarmee je uitdrukking geeft aan je persoonlijkheid. Bezoekers steken iets op van je manier van inrichten en keuze van accessoires. Voor jezelf is het dan weer de bevestiging van de elementen waarmee je je goed voelt. En draait het daar niet allemaal om? Crack heeft werkelijk alles om je echt thuis te voelen! 

Alles samen onder één dak 

Dat is nu juist het leuke aan het Crack-concept: je vindt alles voor de inrichting van je woning in één winkel. De decoratie vormt het orgelpunt van je interieur dat je samenstelde om comfortabel te wonen, koken, eten, slapen, studeren, werken en ontspannen natuurlijk. Onze woonadviseurs vormen daarbij een extra troef. Ze staan je bij met raad en daad, met advies en tips en met kennis en ervaring. Doe gerust een beroep op hen, ze zijn er voor jou!