Tweepersoonsbedden

Een optimale nachtrust dankzij het perfecte tweepersoonsbed 

Slaap is één van de belangrijkste pijlers voor een gezond leven. Een optimale nachtrust draagt bij tot een fit lichaam, een helder hoofd en een verbeterde concentratie. Het bed waarin je elke avond inkruipt, speelt hierbij een belangrijke rol. En dat weten we bij Crack! Daarom bieden we je een ruim aanbod aan tweepersoonsbedden in diverse stijlen, materialen en kleuren.  

Verschillende bedmaten 

Tweepersoonsbedden bestaan in verschillende maten. Zo heb je al dubbele bedden met een breedte van 140cm (vaak ook twijfelaars genoemd). Zo’n twijfelaar is het ideale bed voor kleine slaapkamers. Andere meest voorkomende afmetingen zijn tweepersoonsbedden met een breedte van 160cm (standaard) en 180cm. Naast de bedmaat is ook de hoogte van belang. Bij schuine muren kies je beter voor een niet te hoog bed, terwijl je beter voor een hogere bedframe kiest als je moeilijk uit bed geraakt. 

Vragen? Onze slaapadviseurs helpen je met plezier 

Ontdek snel online ons ruim assortiment aan diverse tweepersoonsbedden! Neem je liever eerst een kijkje in één van onze drie showrooms? Wees welkom! 

Ook bij de keuze van een bijpassende lattenbodem en matras staan onze adviseurs paraat! Investeren in een goede nachtrust vinden wij net zo belangrijk als jou. Onze Crack-adviseurs helpen je dan graag ook op weg.