Plaats je zetel in de spotlights

De salon vormt de centrale plaats waar je familie en vrienden ontvangt. Helaas heb je wel eens de indruk dat hij wat mist of dat hij minder mooi is dan hij oorspronkelijk bij aankoop was. Maar geen enkele reden tot paniek: we're here to the rescue!

Een warme, gezellige plaid

Met een leuke plaid kan je het in de salon heel gezellig maken. Bovendien is zo'n plaid nog eens ontzettend handig om de zetel wat te bedekken indien deze wat beschadigd zou zijn. Kleine imperfecties worden op die manier subtiel verdoezeld.

Ga voor verschillende kleuren

Kleur brengt leven in de brouwerij! Zorg er daarom voor dat je salon extra dynamisch en levendig is door met verschillende kleuren te werken in de zetels, de kussens, de plaids, de soorten decoratie, enz.

Leuk tapijt

Ook met behulp van een tapijt kan je je zetel in de kijker plaatsen. Bovendien zal het zorgen voor een leuke, cosy sfeer.

Spiegel boven de zetel

Sommigen kiezen ervoor om een spiegel boven de zetel op te hangen. En terecht ook, want deze zal de ruimte doen stralen! Bovendien hebben spiegels nog eens het interessante voordeel dat ze de ruimte extra vergroten. Mooi meegenomen toch?

De salon op z'n geheel

Kijk naar hetgeen je zetel omringt. Dit is een andere mogelijkheid om je zetel te accentueren. Denk maar bijvoorbeeld aan een leuke salontafel of een bijzettafeltje waarop je verschillende prullaria kan plaatsen zoals een bloempje, een boek... Maar overdrijf hier niet in. Te veel dingen kunnen een chaotische indruk wekken. Vergeet ook niet om een vloerlamp te plaatsen en eventueel een poef.

Muurstickers en schilderijen

Indien je zetel tegen de muur staat, is dit het uitgelezen moment om eens een mooi schilderij of prachtige muursticker te gebruiken. Ook met een simpele accentkleur kan je de salon opfleuren.