Welk materiaal kies ik best voor mijn spoelbak?

De spoelbak is een veelgebruikt, onmisbaar en vaak onderschat onderdeel van elke keuken. Bij het kiezen van een spoelbak voor je keuken spelen zowel esthetische als praktische redenen een rol. De bak moet ten eerste bij de uitstraling van je keuken passen en ten tweede zo duurzaam en sterk mogelijk zijn. 

Inox

Inox heeft een eigentijdse uitstraling en is vlot combineerbaar met andere materialen, zoals hout, natuursteen en composiet. Een spoelbak in inox is sterk en gaat bij normaal gebruik een leven lang mee. Hij is bestand tegen hoge temperaturen en gemakkelijk te onderhouden. 

Silgranit

Silgranit bestaat voor 80% uit de hardst mogelijke granietdelen, die ervoor zorgen dat dit materiaal onovertroffen krasvrij is. Bovendien wordt silgranit gecombineerd met hoogwaardig acryl, dat het materiaal levenslang bindt en de spoelbak een glad oppervlak verleent, zonder poriën. Dankzij de gepatenteerde hygiëne-beschermformule vermindert de groei van bacteriën gemiddeld met 98%. Spoelbakken in silgranit zijn vuilafstotend en eenvoudig te onderhouden. 

Keramiek

Keramische spoelbakken bieden je heel wat voordelen. Allereerst zijn ze milieuvriendelijk, gezien het materiaal 100% natuurlijk is. Daarenboven zijn ze krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze duurzaam zijn en hun kwaliteiten op lange termijn blijven behouden. Keramiek is een uiterst hygiënisch materiaal! 

Waarom kiezen voor jouw keuken bij Crack?

  • 25 jaar ervaring in keukens
  • Eigen, professioneel plaatsingsteam
  • Grote elektromerken
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd voorgemonteerde meubelen