Jouw Crack-keuken van A tot Z

Bij Crack gaan we maar voor één ding: jouw droomkeuken realiseren! Benieuwd hoe we dit aanpakken? Ontdek hieronder de befaamde Crack werkwijze. 

1. Ontmoeting

Tijdens een eerste contact leren we je wensen en noden kennen. Deze ontmoeting kan zowel in de winkel als via een videogesprek. Al onze keukenexperts zijn opgeleid en staan tot je beschikking om jouw wensen en noden te begrijpen. Ze bieden de beste oplossing voor jouw budget.

Kan je niet wachten om jouw droomkeuken te realiseren? Maak hier alvast jouw afspraak.

 

2. Ontwerp

Vind je het moeilijk om je toekomstige keuken voor ogen te zien? Geen paniek! Wij maken je droomkeuken visueel aan de hand van een duidelijke en realistische 3D-tekening. Hierbij houden we rekening met al je wensen. Zodra de eerste ontmoeting plaatsvond, gaan zij samen met jou van start met het ontwerpen van jouw keuken op maat.

Wanneer we het bij Crack hebben over een keuken op maat, bedoelen we ook echt op maat. Van extra kastruimte en positie van keukentoestellen tot aangepaste werkhoogtes. Elk detail wordt onder de loep genomen.

Bovendien kan je zelf al experimenteren! Dankzij ons handig tekenprogramma Design@Web kan je zelf al je keuken uittekenen.

 

3. Offerte

Na het ontwerpen van je droomkeuken ontvang je gratis een gedetailleerde offerte. Zodra jullie 100% akkoord gaan, kan er opgemeten worden door ons professioneel team. En zoals iedereen weet: goede opmetingen zijn een must! Ze garanderen dat je keuken perfect in de voorbehouden ruimte past. Een installateur uit ons professioneel plaatsingsteam komt bij je langs om dit maatwerk tot in de puntjes uit te voeren.

 

4. Productie

Na het opmeten van de ruimte kan je droomkeuken geproduceerd worden. Onze klantendienst zorgt verder voor de opvolging van de productie, maar ook voor de bestelling

van de elektrische apparatuur indien bij ons aangekocht.

 

5. Plaatsing

Ons professioneel plaatsingsteam zorgt ervoor dat jouw keuken vakkundig geplaatst én aangesloten wordt op de afgesproken dag. Na de plaatsing controleert ons team samen met jou of alles aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Heb je vragen of is er iets niet naar wens? Contacteer onze klantendienst gerust!

Waarom kiezen voor jouw keuken bij Crack?

  • 25 jaar ervaring in keukens
  • Eigen, professioneel plaatsingsteam
  • Grote elektromerken
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd voorgemonteerde meubelen