Draaistoel Zodi - Blauw

Stof, Blauw

Chaise-Zodi-bleu-Comodi-living-01

Productomschrijving

Breng een vleugje verfijning in je interieur met onze elegante stoel ZODI in blauw. Deze stoel is ontworpen om comfort en esthetiek te combineren en heeft een modern ontwerp en verfijnde details die hem de perfecte keuze voor je interieur maken. 

De stoel wordt geleverd in een levendige blauw tint die direct warmte en vrolijkheid toevoegt aan elke kamer. Een gedurfde keuze die je inrichting zal opfleuren. De hoogwaardige stoffen bekleding voelt zacht en aangenaam aan, maar is toch duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. 

De zitting en rugleuning zijn versierd met verticale lijnen die een interessante visuele dimensie toevoegen en een modern effect creëren. De ergonomische vorm van de zitting en rugleuning zorgt voor optimaal comfort, of je nu gezellig eet, werkt of gewoon ontspant. De stoel rust op een stevige metalen stervoet voor stabiliteit en duurzaamheid. 

Kies voor de ZODI stoel om stijl toe te voegen aan je huis. Bestel nu en trakteer jezelf op de perfecte mix van eigentijds design en langdurig comfort.

Je komt liever eerst ter plaatse kijken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de stoel Zodi in onze winkel:

man

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties