Info covid-19

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft vanzelfsprekend de allerhoogste prioriteit. Hieronder vind je de maatregelen terug die we in onze winkel hebben genomen tegen de verspreiding van het coronavirus.
Bedankt voor je medewerking!

Draag zorg voor elkaar.


Welke extra veiligheidsmaatregelen nemen we?

MONDMASKER VERPLICHT

De Hoge Gezondheidsraad heeft besloten dat vanaf zaterdag 11 juli mondmaskers in winkels verplicht zijn (met uitzondering van kinderen onder 12 jaar)! Dit betekent dat wij klanten zonder mondmasker moeten weigeren. Dus vergeet niet je mondmasker vooraleer je langskomt.

HOUD 1,5M AFSTAND

Respecteer de veiligheidsafstand van 1,5 meter tussen klanten, kassamedewerkers en al het andere winkelpersoneel. Wij brachten een belijning aan op de vloer waardoor je steeds op een veilig afstand van elkaar kunt wachten aan de kassa.

WAS REGELMATIG JE HANDEN

Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen.Op verschillende strategische punten in de winkel zijn distributeurs met desinfecterende gel geïnstalleerd.

PLEXIGLAS

Plexiglas beglazing wordt aangebracht om een veilig contact te garanderen aan zowel de kassa als aan het contactpunt met de verkoper.

WINKEL NIET IN GROEP

Probeer je aankopen met maximum 2 personen te doen.

ELEKTRONISCH BETALEN

Om zo veel mogelijk contact te vermijden vragen wij je om enkel elektronisch te betalen. Elke betalingsterminal in de winkel wordt na elk gebruik ontsmet.

BEN JE ZIEK? BLIJF DAN THUIS

Voel je je ziek? Gelieve dan thuis te blijven. Een klant met duidelijke coronavirus-achtige symptomen kan gevraagd worden de winkel niet te betreden of te verlaten en goed voor zichzelf te zorgen.