Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Nieuwe modellen in ons gamma


Welkom op de website van Meubelen Crack

Meubelen Crack gaat steeds met u mee! Om u steeds van de beste begeleiding te voorzien, bieden wij u nog tot op vandaag het comfort aan recordprijzen! Met een uitgebreide keuze verdeeld over 20 000 m² en 2 verdiepingen, bereiken we alle stijlen en alle budgetten. Uw droominterieur wordt zo in een mum van tijd waarheid! Neem gerust een kijkje in ons gamma op onze nieuwe website of kom eens langs in onze winkel te Ieper.

Het Meubelen Crack team

Teken uw keuken

Uw eigen keuken ontwerpen maar geen eenvoudige tool om dit klaar te spelen? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Dankzij ons innovatief en gebruiksvriendelijk programma kan u uw eigen droomkeuken creëren.

Bovendien ontvangt u na uw ontwerp een persoonlijke offerte, én dit volledig gratis! Aarzel niet langer en tover uzelf om tot uw eigen architect.

Teken nu
Nieuwe catalogus

De Crack-catalogus inspireert en motiveert. Ideeën troef bij het doorbladeren van dit uitgebreid stuk! Bekijk ook zeker onze website van tijd tot tijd, de laatste nieuwe producten worden hierop maandelijks toegevoegd.

Doorblader nu
Onze folder

Van 01/05/18 tot 30/06/18.

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe modellen en de laatste acties bij Meubelen Crack kunt u hier online onze laatste nieuwe folder bekijken.

Ontdek de folder
Contacteer ons

Meubelen Crack
Steverlyncklaan 26 | 8900 Ieper
T:057 220 770 | F: 057 219 075
info@crack.be 

Open ma-wo-do-vr-za: 9u30 tot 18u30.
Zon-en feestdagen: 10u tot 18u30.
Gesloten op dinsdag.

Contact